تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

مفهوم مگالاپلیس Megalopolis

مفهوم مگالاپلیس

مگالاپلیس Megalopolis  یک کلمه یونانی است و استعمال آن سابقه تاریخی دارد. در قرن اخیر این عنوان ابتدا به وسیله پتریک گدس به کار گرفته شد. در سال های گذشته نیز از طرف لوییز مامفورد ـ متخصص معروف شهرهای متروپلیتن ـ و پس از او از طرف ژان گوتمن به منطقه شهری وسیع و گسترده ای اطلاق شد که از بوستون تا واشنگتن ادامه داشت.

 

بدین سان امروزه مگالاپلیس به منطقه وسیعی گفته می شود که بیش از ده میلیون نفر جمعیت داشته باشد و دارای بیش از یک مادرشهر (متروپلیتن) باشد، به عبارت دیگر حومه ها و شهرک های یک مادرشهر، در نتیجه توسعه وسایل ارتباطی و افزایش سرعت وسایل نقلیه، با حومه ها و شهرک های مادرشهرهای دیگر پیوند می یابد و از پیوند آن ها یک بافت زنجیری از مادرشهرها و شهرها به صورت وسیع ترین شکل شهری تشکیل می شود که در اصطلاح جغرافیایی به آن  “مگالاپلیس” می گویند.

 

شکل مگالاپلیس از پاره ای حوزه های وسیع مادرشهری و توسعه آن از پیشرفت های اقتصادی، تحولات تکنولوژیک، اوضاع خاص فرهنگی و در نهایت از روند سریع شهرنشینی و شهرگرایی حاصل می شود. در تشکیل بافت زنجیری از حوزه های مادرشهری و ایجادمگالاپلیس عواملی مانند زمینه های مساعد طبیعی، عوامل اقتصادی، جغرافیای فرهنگی و گذشته تاریخی ناحیه مؤثر است.

مشخصات مگالاپلیس

ویژگی های مگالاپلیس

۱ـ مگالاپلیسها معمولاً شکل خطی یا کریدوری دارد و میسر آن ممکن است در طول سواحل طبیعی و حوزه های منابع معدنی شکل گیرد.

۲ـ در مگالاپلیسها تراکم جمعیت بانک ها، امور تجاری، شرکت های بیمه، عمده فروشی‌، خرده فروشی، مراکز پذیرایی و تفریحی و فعالیت های شدید حمل و نقل با تراکم باور نکردنی وجود دارد.

۳ـ زمین های مگالاپلیسها از نظر قیمت بر دیگر زمین های شهری پیشی می گیرد و در هسته های اصلی و فرعی آن قیمت زمین بسیار بالا می رود.

۴ـ بعضی از شهرهای مگالاپلیس با تخصص یابی، فعال ترین و پر تحرک ترین مراکز شهری جهان شناخته می شود.

۵ـ بیشتر حوزه های به هم پیوسته مگالاپلیس، تحت نفوذ یک مرکز بزرگ مانند نیویورک، شیکاگو و لوس آنجلس قرار می گیرد که این مرکز بزرگ، نفوذ و قدرت بسیاری در مگالاپلیس به دست می آورد.

۶ـ مگالاپلیسها از حداکثر درآمد و ثروت برخور دارند.

۷ـ هرمگالاپلیس با استفاده از زمین های کشاورزی حوزه های مادرشهری توسعه می یابد.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 13 آبان 1397ساعت 13:23 توسط خ | تعداد بازديد : 37 | |

مورفولوژی شهری | ریخت شناسی شهری

مورفولوژی شهری

به طور سنتی، مورفولوژی شهری Urban morphology ، مطالعه نظام یافته (سیستماتیک) از فرم، شکل و طرح حوزه های شهری است که در بعضی موارد به این تعریف، رشد و کارکرد شهر نیز افزوده می شود.

 

به طور کلی کارکرد شهرها در مورفولوژی شهری ، نقش به سزایی دارد تا آن جا که هر کدام از کارکردهای شهری، مورفولوژی و چشم انداز خاصی می آفریند، برای مثال شهرهایی که دارای کارخانه های متعدد نساجی است، معمولاً با کارخانه های ریسندگی، انبارهای مخصوص به خود و خانه های کارگری، مورفولوژی شهری را شکل ویژه ای می بخشد، در حالی که شهرهای زیارتگاهی با گلدسته ها، مأذنه ها،‌ مساجد، کلیساها و مدارس مذهبی مورفولوژی خاصی به وجود می آورد.

 

مکتب های مورفولوژی شهری

در جغرافیای شهری ، بررسی درباره مورفولوژی شهری از سه ناحیه جغرافیایی تأثیر پذیرفته است که عبارتند از: سنت مورفوژنتیک آلمان، بریتانیا و آمریکای شمالی. در دیگر کشورها این موضوع، کمتر مورد توجه جغرافیدانان بوده است.

در نیمه اول قرن بیستم در مکتب مورفولوژی شهری انگستان، دو مکتب مطرح می شود:

یکی مکتب وارداتی مورفولوژی که به طور مستقیم از مکتب مورفوژنتیک آلمان تأثیر می‌ ذیرفت و دیگری مکتب بومی انگلستان

بعد از دهه ۱۹۵۰، مورفولوژی شهری انگلستان، به شدت از ساخت متحدالمرکز شهر (نظریه ارنست برگس) ، ساخت قطاعی شهر (نظریه همرهویت) و نظریه چند هسته ای (نظریه چنسی هریس و ادوارد اولمن) تأثیر پذیرفت، بدین سان که در بررسی های مورفولوژی شهری ، تحلیل هایی نیز در زمینه کاربری زمین صورت گرفت.

 

امروزه به ویژه در شهرهای جهان سوم، به سبب افزایش سریع جمعیت و اوضاع خاص اقتصادی کشورهای جهان سوم، تغییرات کمربند حاشیه ای شهرها به سرعت انجام می گیرد و کاربری زمین در این کمربند، از در هم آمیختگی فعالیت های مختلف اجتماعی ـ اقتصادی تأثیر می پذیرد. گاهی کمربند حاشیه ای از هماهنگی و همسانی خاصی، به ویژه در محله های مسکونی برخوردار شده، یک هسته تازه و مستقل در حاشیه شهر تشکیل می شود.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 13 آذر 1397ساعت 13:22 توسط خ | تعداد بازديد : 42 | |

چشم انداز سازی visioning در شهرسازی

چشم انداز سازی در شهرسازی

مفهوم کلان چشم انداز Vision عبارت است از آینده دور از دسترس و مطلوب یک فرد، شرکت، جامعه یا یک شهر. چشم اندازتوسعه یک شهر یعنی آرزوهایی برای آینده. چشم انداز کمک می کند که جایگاه آینده شهر خود را بهتر بشناسیم و از مزایا و فرصت هایی که در اختیارمان قرار می گیرد بهره مند شویم.

 

چشم انداز باید دارای ویژگی های زیر باشد:

  • مقصد مشخص و روشنی را به مردم و بخش های مختلف شهر نشان دهد.
  • تصویری از آینده مطلوب شهر ارائه نماید.
  • یکپارچه و جامع باشد.
  • تحرک و برانگیزاننده نیروها باشد.

چشم انداز مشترک: آینده‌ای که یک گروه برای خود متصور است و آن را به صورت جمعی تعقیب می نماید.

 فرآیند تهیه و اجرای طرح های راهبردی توسعه شهری

  • ارائه چشم انداز اولیه و تعیین وظایف طرح
  • بررسی، تحلیل و آینده نگری (مطالعات پایه)
  • تدوین اهداف و شناسایی متغیرهای اصلی
  • تدوین راهبردها و سیاست ها
  • نظارت و بازنگری
  • نحوه و مدیریت اجرا
  • تدوین طرح راهبردی توسعه
  • ارزیابی و انتخاب گزینه ها

 

گونه های عام چشم انداز

چشم انداز شهر / محله چیزی است که موجب تفاوت شهرها / محلات می گردد. از سوی دیگر از آنجا که شهرها و محلاتی که با یکدیگر کاملاً مشابه و یکسان باشند وجود ندارد، پس به تعداد شهرها و محلات موجود چشم اندازهای متفاوت وجود دارد. به طور مثال شهر آکسفورد (آموزشی-دانشگاهی)، سنگاپور (حمل‌ونقل)، نیویورک (تجاری- مالی)، مکه (مذهبی- زیارتی)، اصفهان (تاریخی- گردشگری) می باشد.

 مدل چشم انداز سازی CDS

این مدل توسط سازمان ائتلاف شهرها پیشنهاد شده است. اهداف عمده از تأسیس سازمان ائتلاف شهرها:

  • ارتقا توسعه شهری پایدار
  • ارتقا کیفیت اداره و مدیریت شهری (مشارکتی و شفاف نمودن سیستم ها)
  • افزودن سهمی از منابع که نصیب اقشار فقیر شهری اعلان گردیده است.

 

در راستای نیل به اهداف مزبور، سازمان ائتلاف شهرها فرآیند تهیه و اجرای سندی با نام “راهبرد توسعه شهر” (CDS) را به عنوان یک ابزار موثر پیشنهاد نموده است. تهیه این سند چشم انداز سازی قلب فرآیند را تشکیل می دهد و از این رو مدل چشم اندازسازی نسبتاً کاملی جهت کاربرد در کشورهای مختلف به همراه آن ارائه گردیده است.

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 2 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 13 دی 1397ساعت 13:20 توسط خ | تعداد بازديد : 17 | |

برنامه ریزی منطقه ای Regional planning

زمینه شکل گیری برنامه ریزی منطقه ای

اختلاف سطح میان روستاها، روستاها و شهرها، شهرها و شهرها، مناطق، درون مناطق، بین مناطق و کشورها جهت حصول به یک حداقل قابل قبول ملی و بین المللی از نظر اقتصادی و اجتماعی و کالبدی و ضرورت سرمایه گذاری های ملی و منطقه ای و نگهداشت جمعیت در پهنه سرزمین و استفاده از تکنولوژی مناسب و نیل به توسعه پایدار، خود به خود ضرورت برنامه ریزی منطقه ای را اجتناب ناپذیر نموده است.

 از طرفی برنامه ریزی منطقه ای سطح ما بین برنامه ریزی محلی و ملی است و شاید بدون برنامه ریزی منطقه ای دو سطح دیگر برنامه ریزی نتواند با یکدیگر هماهنگ گردند. این سه سطح با یکدیگر و با پوشش همزمانی می توانند شرایط توسعه و تعامل فضایی را محقق گردانند. رهیافت برنامه ریزی منطقه ای یک نگرش جدید در علوم برنامه ریزی محسوب می شود. ایده های اولیه آن به سطوح نابرابر فضاهای فیزیکی در بین کشورهای جهان و در چارچوب مرزهای ملی بر می گردد.

 توسعه منطقه ای سه هدف عمده را دنبال می‌کند: اقتصادی، اجتماعی و زیست شناختی. تلاش توسعه منطقه ای بر آن است که بهترین شرایط و امکانات را برای توسعه جامع برای همه فراهم آورد ، تفاوت های کیفیت زندگی بین منطقه ای و درون منطقه ای را به حداقل رساند و نهایتاً از میان بردارد و جهت تأمین این دو منظور، بهترین بهره گیری ممکن از مواهب طبیعی و استعدادهای انسانی یک منطقه را میسر سازد. در هر صورت با توجه به عمر اندک برنامه ریزی منطقه ای، نظریه ها آنقدر جامع و فراگیر و در جهت آرمان اجتماعی نیست که بتواند پاسخگوی اهداف فوق باشد.

 

مفهوم برنامه ریزی منطقه ای ، آمایش سرزمین و برنامه ریزی فضایی

این سه مفهوم به مثابه ابزاری برای اصلاح و آرایش فضایی اقتصاد ملی و منطقه ای به کار بسته می شود. بنابراین برنامه ریزی منطقه ای، سعی در نشان دادن قابلیت ها و توان ها و روندهای عام حاکم بر مناطق مختلف دارد؛ تا بدین ترتیب جلوه های اولیه برای منطقه ای کردن برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و ملی را به نمایش بگذارد. از این مفهوم چنین استنباط می شود که برنامه ریزی منطقه ای به عنوان حد فاصل برنامه ریزی ملی ( با خصلت بخشی و اقتصادی) و برنامه ریزی محلی (با خصلت غالباً کالبدی)، خصلتی فضایی دارد.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 13 بهمن 1397ساعت 13:19 توسط خ | تعداد بازديد : 0 | |

شهر صنعتی تونی گارنیه سرآغاز شهرسازی مدرن

شهر صنعتی تونی گارنیه سرآغاز شهرسازی مدرن

تونی گارنیه (۱۸۶۹-۱۹۴۸) معمار مشهور فرانسوی و نویسنده ای جوان بود. او شیفته‌ شکل معماری یک شهر قرن بیستمی بود که بتواند جوابگوی نیازمندی های ناشی از پیشرفت های اجتماعی و فنی باشد. طرح شهر صنعتی او نیز زاده‌ همین شیفتگی اش بود.

 پرداختن به اصول نظری و یا تهیه صرفاً چند نمودار برای تونی گارنیه ارضا کننده نبود. وی برای حل مشکلات شهرهای جدید، تنها به هماهنگ کردن شکل شهر با نیازهای وسایط مدرن ترابری اعتقاد نداشت.

 در واقع می توان گفت، شهر صنعتی بذر شهرسازی معاصر را پاشید. تونی گارنیه در این اثر از پیش مسائلی را که بعدها موضوع بحث سه کنگره بین‌المللی معماری مدرن (C.I.A.M) از سال ۱۹۲۹ تا ۱۹۳۳ بودند را لمس کرده بود. مسائلی چون مسکن حداقل استقرار منطقی بناها و بالأخره شهرسازی کارکردی.

 طرح شهر صنعتی تونی گارنیه نخستین کوشش برای معرفی یک شهر سده بیستمی متکی بر اصل سوسیالیستی بود. تونی گارنیه باور داشت که نمی توان مشکلات شهری جدید را تنها با هماهنگ کردن شکل شهر با نیازهای وسایط نقلیه نوین حل کرد. این مسئله برای او تنها یکی از جنبه ها بود نه همه آن. از طرفی گارنیه با آنکه جمعیتی در حدود ۳۵۰۰۰ نفر را برای شهر پیشنهادی اش توصیه نموده بود اما هرگز به دنبال تعیین یک حد بهینه جمعیتی نبوده است. وی دلیل تعیین کننده‌ جایگاه شهر خیالی خود را دسترسی به مواد اولیه کار یا وجود یک نیروی طبیعی می داند که بتواند برای کار از آن بهره برداری کند و یا اینکه عوامل آمد و شد بدان جا فراهم باشد. به همین منظور سرزمینی که مجموعه‌ ساخت و ساز شهری روی آن قرار می گیرد، دارای بخش های کوهستانی و دشتی گسترده ای فرض شده است که رودخانه از میان آن می گذرد.

با آنکه تونی گارنیه نسبت به صنعت خوش بین بود، اما پیامدهای منفی شهرهای صنعتی شده‌ سده‌ نوزدهم را نیز فراموش نکرده بود. او نیز مانند بسیاری از هم روزگارانش در پی تأمین نور، تهویه و فضای سبز برای شهروندان شهر خود بود. به نظر تونی گارنیه شهر می باید بسان یک باغ ملی بزرگ باشد. وی از نخستین کسانی است که به مبارزه علیه خیابان های دالانی پرداخت.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 13 اسفند 1399ساعت 13:18 توسط خ | تعداد بازديد : 0 | |

فرصت کار در منزل و مشاغل خانگی

راه اندازی کسب و کارهای کوچک با هزینه و ریسک کم

کارآفرینی در خانه ، کار در خانه ، کار در منزل ، راه اندازی کسب و کار خانگی و … هر چه که اسمش را بگذاریم، نقش حیاتی در اقتصادی خانواده ها و کشور ها بازی می کند. 

امروزه قدرت اقتصادی کشورها دیگر در گرو شرکت های بزرگ آنها نیست، بلکه متکی به قدرت SME ها (کسب و کارهای کوچک و متوسط) است. در کشورهای مترقی و پیشرفته جایگاه کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار بسیار ارزشمند است، تا جایی اخیراً آقای ماکرون رئیس جمهور فرانسه امکان اقامت برای کارآفرینان و صاحبان استارتاپ ها را فراهم کرد. این نشان از تغییر ارزش ها و اهمیت کارآفرینی و راه اندازی کسب و کارهای کوچک و متوسط در اقتصادی سرمایه داری در کشوری را می دهد که خود از بنیان گذاران تجارت های بزرگ مقیاس بوده است (از آغاز انقلاب صنعتی تا به امروز).

در این میان، اهمیت کار در منزل و کسب و کارخانگی به علت مزایای فراوانی که دارد بیشتر از سایر فعالیت ها به نظر می رسد. بیاید به این آمار نگاهی بیاندازیم؛

جایگاه کار در منزل و مشاغل خانگی

  • در کشور آمریکا بیش از ۳۸ میلیون شغل خانگی وجود دارند که کارآفرینان در منزل کار می کنند.
  • هر ۱۲ ثانیه یک شغل خانگی جدید اضافه می شود.
  • آمار موفقیت مشاغل خانگی در آمریکا در سه سال اول فعالیت ۷۰% است در حالی که برای کارآفرینی به شویه معمول ۳۰% می باشد.
  • فقط مشاغل خانگی سالانه بالای ۴۲۷ میلیارد دلار درآمد تولید می کنند! (مقایسه کنید با درآمد کل دولت از فروش نفت و تمام سرفصل های درآمدی دیگر). (منبع)

 

در این میان تفاوت ما با کشورهای دیگر این است که آنها زودتر از ما به فکر ساماندهی و حمایت و مدیریت مشاغل خانگی افتادند ولی در ایران عملا از سال ۱۳۸۹ قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی به تصویب رسید. در حال حاضر ۴۰۷ شغل خانگی به عنوان رشته های شغلی دارای مجوز از تایید و تصویب ستاد ساماندهی مشاغل خانگی به طور رسمی اعلام شدند. (منبع)

در روند غالب دنیا دولت ها از کسب و کارهای جدید متمرکز بر فضای مجازی حمایت می کنند، اما با نگاهی به لیست مشاغل خانگی مورد حمایت وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی می بینیم که اکثر این مشاغل شامل نمد مالی، ملیله سازی ، شال بافی، قالی بافی و مواردی این چنین است (منبع). البته که این مشاغل در جای خود ارزشمند هستند اما آیا توانایی ایجاد تحول اقتصادی را دارند؟

در تعریفی از مشاغل خانگی در سامانه مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است :

“مشاغل یا کسب و کار خانگی آن دسته از فعالیت هایی است که توسط عضو یا اعضا خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسب و کار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل می گیرد و منجر به تولید خدمت یا و یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می گردد. شاغلین کسب و کار مذکور برای کسب منافع به صورت های ذیل فعالیت می نمایند:
۱-    انجام فعالیت به صورت کارمزدی برای کارفرمای خارج از محیط مسکونی
۲-    انجام فعالیت مستقل اعم از تامین مواد اولیه تا عرضه و محصول به خارج از محیط مسکونی
۳-    انجام فعالیت به صورت تعاونی ، اتحادیه و یا مشارکت با بنگاه های بالا دستی تأمین کننده مواد اولیه و عرضه محصول آنان در بازار ، ترجیحاً به صورت کسب و کار خوشه ای” (منبع)

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 12 فروردين 1396ساعت 14:27 توسط خ | تعداد بازديد : 0 | |

بازاریابی انگیزشی

استفاده از محرک های احساسی و هیجانی در بازاریابی انگیزشی

بازاریابی انگیزشی | بسیاری از صاحبان کسب و کار یا افرادی که در بخش های بازاریابی یا فروش سازمان های بزرگ تر فعالیت دارند، برای معرفی محصولات خود در فرآیندهای بازاریابی و یا فروش، به اشتباه تمرکز بسیاری زیادی بر اعداد و ارقام و توجیه های منطقی دارند. استدلال آنها هم این است که این محاسبات برای همه قابل درک بوده و نهایتاً همه مشتری احتمالی را قادر می سازند که به صورت منطقی تصمیم به خرید بگیرد.

اما نکته اصلی اینجاست که تمام تصمیم گیری های ما انسان ها غیر منطقی و هیجانی است. ما تمام تصمیمات مان را بر پایه احساسات خود می گیریم و با منطق و عقل آنها را توجیه می کنیم. علت این موضوع را به صورت اجمالی در اینجا بیان می کنم.

مغز ما از دو نیم کره راست و چپ تشکیل شده است که هر کدام وظایفی را بر عهده دارند.

نیم کره چپ مخصوص فعالیت های منطقی، هوش ریاضی و استدلالی، کارهای مدیریتی و فعالیتهایی از این قسم است.

نیم کره راست نیز مسئول فعالیتهایی مانند تصویر سازی، احساسات، تصمیم گیری، کارهای خلاقانه و اموری مشابه است.

قانون این است که با انجام هر فعالیتی که مربوط به یک نیم کره است، سایر جنبه های مربوط به آن نیم کره نیز تحریک می شود. بنابراین با توجه به این که تصمیم گیری در نیم کره راست مغز قرار دارد، با تحریک مواردی که در نیم کره راست قرار دارد، مغز به تصمیم گیری نزدیک تر می شود. بدین ترتیب ملاحظه می کنید که چرا در فرآیند بازاریابی و فروش، اشاره به موارد احساسی، مشتری احتمالی را بسیار به تصمیم گیری خرید نزدیک می کند.

یک متن بازاریابی یا ارائه فروش خوب باید ترکیبی از مواردی باشد که هر دو نیم کره مغز را تحریک می کند. این موارد باید به صورت متناوب مورد اشاره قرار بگیرند، اما وزن مواردی که مربوط به تحریک نیم کره راست مغز هستند باید بسیار بیشتر باشد. مواردی مانند تعریف داستان (از مشتریان راضی یا استفاده از محصول) ، تحریک احساسات و هیجانات، ارائه تصویر کلی، مواردی حسی (مربوط به بازاریابی عصبی)

حال سوالی که پیش می آید این است که عوامل و  محرک های هیجانی بازاریابی انگیزشی که می توان  از آنها استفاده کرد چه مواردی را شامل می شوند؟

۵ مورد از اصلی ترین محرک های هیجانی در بازاریابی انگیزشی عبارتند از:

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 12 ارديبهشت 1396ساعت 14:26 توسط خ | تعداد بازديد : 1 | |

استراتژی محتوا چیست؟

محتوا و استراتژی تولید محتوا برای موفقیت کسب و کار

تعریف استراتژی محتوا چیست؟

استراتژی تولید محتوا در سطح استراتژی کسب و کار (Business Strategy) است و با بازاریابی محتوایی (سطح استراتژی وظیفه ای – Functional strategy) متفاوت است.

استراتژی محتوا بسیار فراتر از نوشتن مقاله و مطالب و انتشار آن در سایتها، وبلاگها و یا کانالهای احتماعی است.

تعاریف متعددی از استراتژی محتوا آورده شده است که بهترین آنها ویکی پدیا آمده است

استراتژی محتوا فرآیند تولید،‌ ذخیره و توزیع محتوا بر اساس یک برنامه سازمان یافته حول یک محور و مأموریت مشخص و بر اساس مخاطب های مشخص است. موفقیت این فرآیند باید در تمام چرخه عمر محتوا، بر اساس شاخص های شفاف عددی پایش و اندازه گیری شود.

استراتژی محتوا مسئول طراحی هویت محتوا از لحاظ ساختار و سبک است و باید این چارچوب را برای کلیه دپارتمان های یک سازمان تعیین کند.

استراتژی محتوا قرار است محتوای مناسب و مفید و کاربردی متناسب با «یک تجربه از پیش طراحی شده برای مخاطب» را تولید و گردآوری کرده و آنها را تحویل مخاطب داده و مدیریت کند.

تعریف محتوا چیست؟

محتوا هر پیامی است شامل داده یا اطلاعات، در هر قالب متن، تصویر، صوت، ویدئو، و …، که می توانیم به طور مستقیم یا غیر مستقیم با استفاده از هر رسانه فیزیکی یا مجازی منتقل کنیم.

دلایل عمومی موفقیت استراتژی محتوا در کسب و کار

اقبال مردم و تأثیر پذیری آنها از محتوا

در گذشته نه چندان دور مردم برای تفریح یا نهایتاً کسب آگاهی در اینترنت جستجو می کردند اما تمام زندگی خود را بر مبنای واقعیت های موجود در فضای فیزیکی اداره می کردند. کمی بعدتر آنها گزینه های خود را در فضای واقعی انتخاب می کردند، اما برای خاطر جمع شدن از اینکه تصمیم درستی گرفته اند، در اینترنت جستجو می کردند و انتخابهای خود را با گزینه های موجود مقایسه می کردند. اما امروز در کنار تفریح و وقت گذرانی، مردم نه تنها برای اهداف خود در اینترنت جستجو می کنند، بلکه بر اساس نتایج به دست آمده تصمیمی می گیرند و اقدام می کنند. محتوا بر قضاوت، نگرش، تصمیم و رفتار مصرف کننده اثرگذار است. این مهمترین عامل اثرگذار بر کسب و کار ها و نشان دهنده اهمیت استراتژی محتوا است.

فرض کنید شخصی دچار بیماری پوستی می شود.

در گذشته او از دوستان و آشنایان خود در مورد دکتر خوب می پرسید و سپس به مطب آن دکتر مراجعه می کرد.

اما امروز آن شخص ابتدا کلی در اینترنت تحقیق می کند و خود راجع به آن بیماری آگاهی کسب می کند، مقایسه می کند، همفکری و مشورت می گیرد. بعد در صورت نیاز به پزشکی که احتمالاً از اینترنت پیدا کرده است مراجعه می کند. یعنی نه تنها از طریق اینترنت جستجوی می کند و آگاهی کسب می کند، بلکه بر مبنای آن تصمیم می گیرد و اقدام می کند.

حال فکر کنید که شخص بیمار در خلال جستجوهای خود به سایت یک پزشک برخورد کند که کلی محتوا آموزشی با کیفیت در قالب های متن و عکس و فیلم و … در مورد انواع بیماری های پوستی ، زمینه های شکل گیری، راهکارهای درمانی و … گذاشته است. حتی پشتیبانی آنلاین هم برای سایت خود قرار داده است. در شرایطی که هیچ سایت دیگری این کار را نکرده است، آیا امکان دارد بیمار مورد نظر نزد پزشک دیگری غیر از صاحب آن سایت مفید برود؟! این مثال در مورد بسیاری از کسب و کارها صدق می کند.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 12 خرداد 1396ساعت 14:24 توسط خ | تعداد بازديد : 0 | |

مهمترین عامل موفقیت در کسب و کار چیست؟

مهمترین عامل موفقیت در کسب و کار چیست؟

فرد ریچلد (Fred Reichheld) در کتاب خود به نام پرسش نهایی، به بررسی یکی از مهمترین پیشرفت ها در زمینه خدمات مشتریان و موفقیت در کسب و کار در چند دهه اخیر پرداخته است.

ریچلد به این نتیجه رسیده است که برای پیش بینی موفقیت آینده یک کسب و کار تنها یک معیار از سایر معیار ها مهم تر است و نام آن را پرسش نهایی گذاشته است. این پرسش از این قرار است که “آیا ما را به دیگران توصیه خواهند کرد؟” این همان بازاریابی شفاهی یا بازاریابی افقی است.

این نکته بسیار ساده اما قدرتمند باید مبنای همه فعالیتهای بازاریابی، فروش و ارتباط با مشتریان باشد. به طور مرتب و پس از هر برخورد با مشتریان این سوال را از آنان بپرسید که ” بر اساس تجربه ای که از خرید محصولات ما داشته اید و امتیازی که از یک تا ده به ما می دهید، آیا ما را به دیگران پیشنهاد می کنید؟”

سپس اگر امتیاز کمتر از ده دریافت کردید، بلافاصله بپرسید ” باید چه کاری انجام دهیم تا بتوانیم از شما امتیاز ده بگیریم؟”. جای خوشحالی است که بسیاری از مشتریان پاسخ سوال را به شما خواهند گفت. سپس شما نتیجه کار را به آنها اطلاع دهید و بگویید به پیشنهادشان عمل کرده اید. آنها مشعوف خواهند شد، طرفدار شما می شوند و درباره شما با دیگران صحبت خواهند کرد.

معیار رتبه خالص پیشرفت (ان.پی.اس) برای موفقیت در کسب و کار

رتبه خالص پیشرفت یا Net Promoter Score (NPS) یک معیار سنجش وفاداری مشتری است که توسط فرد ریچلد طراحی شده است. این عنوان اولین بار در نشریه هاروارد بیزینس ریویو (Harvard Business Review) در سال ۲۰۰۳ عنوان شد. رتبه خالص پیشرفت می تواند عددی بین ۱۰۰- و ۱۰۰+ باشد. عدد مثبت و بالای صفر میزان رضایت مشتری را نشان می دهد و عدد بالای پنجاه می تواند عالی باشد.

ان پی اس بر اساس پاسخ به این سوال از مشتریان بنا نهاده شده است که” از یک تا ده چقدر احتمال دارد ما را به دیگران معرفی کنید؟”

افرادی که امتیازهای نه و ده به شما می دهند را ترویج کنندگان Promoter می نامیم. این افراد کسانی که به بیشترین احتمال از شما باز هم خرید میکنند، مشتری طولانی مدت شما هستند و شما را به دیگران معرفی می کنند.

افرادی که عددی بین صفر تا شش به شما می دهند، به احتمال بسیار کم رفتاری ارزش آفرین و مثبت برای کسب و کار شما انجام خواهند دارد.

جواب های هفت و هشت، را به عنوان افراد منفعل می شناسیم. افرادی که می توانند با فعالیت های ما به هر طرف مثبت یا منفی متمایل شوند.

رتبه خالص پیشرفت امتیازی است که از کسر درصد مشتریانی که به شما امتیازات یک تا شش داده اند از درصد مشتریانی که امتیازات نه و ده داده اند و محاسبه درصد مشتریان هر گروه به دست می آید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 12 تير 1396ساعت 14:23 توسط خ | تعداد بازديد : 0 | |

قانون پارکینسون را بشکنید !

قانون پارکینسون

قانون پارکینسون چیست؟

این قانون شامل سه اصل است:

  • وقت بیشتر= اتلاف وقت بیشتر
  • کارمند بیشتر= بیکاری بیشتر
  • دخل بیشتر= خرج بیشتر

در این میان اصل اول آن مرتبط با مدیریت زمان است.

اصل اول قانون پارکینسون

وقت بیشتر= اتلاف وقت بیشتر

این اصل می­ گوید کار طوری گسترش می ­یابد که زمان اختصاص داده شده را پر کند. یا به عبارتی کار به اندازه زمانی که برای انجام آن اختصاص داده می­ شود ادامه می­ یابد. به عنوان مثال اگر برای انجام پروژه­ای یک هفته وقت لازم باشد و به شما برای انجام دادن همان پروژه دو هفته وقت بدهند شما به اندازه دو هفته وقت برای آن صرف می­ کنید. شما پروژه را در پایان آن دو هفته به اتمام می­ رسانید، اگرچه یک هفته زمان کافی بوده است.

اگر مدیر یک سازمان هم باشید ممکن است برای بالا بردن کیفیت کارتان وقت بیشتری به کارمندتان بدهید اما باز هم کاری پر اشتباه و کم‌دقت را آن هم در زمانی طولانی‌تر تحویل بگیرید. شاید شما گناه این اتفاقات را برگردن خود یا کارمندانتان بیندازید و فکر کنید اگر فرد دیگری در این موقعیت بود به شکلی دیگر عمل می کرد اما پارکینسون می گوید، این یک موضوع همه گیر است و تا برای آن برنامه ریزی دقیقی انجام ندهید نمی توانید از شرش خلاص شوید.
قانون پارکینسون می‌گوید، مهم نیست که برای انجام یک کار به شما چقدر زمان داده می شود، چه یک هفته و چه یک ماه برای شما فرقی نخواهد کرد، زیرا شما کارتان را به اندازه همان زمانی که داده شده طول می دهید.

از نظر پارکینسون ، استرس و فشار کار در تمام این مدت همراه شما خواهد بود و هرگز خودتان نخواهید فهمید چرا نمی توانید در زمانی که برای کار کافیست آن را تمام کنید و نه در زمانی که به شما برای انجام آن داده شده است.

با تمام توان سعی کنید قانون پارکینسون را بشکنید. فهرست کارها راه تهیه کنید، آنها را اولویت­ بندی نمایید و برنامه ­ریزی زمانی داشته باشید. سعی کنید زمان مورد نیاز برای انجام هر کار را درست تخمین بزنید و فقط به همان میزان (و یا حتی کمتر) برای انجام آن وقت اختصاص دهید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 12 مرداد 1396ساعت 14:21 توسط خ | تعداد بازديد : 0 | |


صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 صفحه بعد