تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
موفقیت مالی در زندگی با برنامه مالی صحیح

کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

موفقیت مالی در زندگی با برنامه مالی صحیح

موفقیت مالی در زندگی با برنامه مالی صحیح

قدم اول برای موفقیت مالی در زندگی

اولین قدم مشخص کردن وضعیت مالی­تان است. اگر ندانید کجا هستید نمی­ توانید مشخص کنید به کجا خواهید رفت. بنابراین در ابتدا لازم است اطلاعات دقیقی از جریان­ های مالی خود داشته باشید. انواع منابع درآمدی و میزان و تناوب هر کدام را بدانید. انواع هزینه ­های خود و میزان هر کدام را مشخص کنید. هزینه­ های خود را تقسیم بندی کنید. کدام هزینه ­ها تکرار شونده و اجتناب ناپذیر هستند؟ (مانند اجاره منزل، حمل و نقل، مواد غذایی و…) کدام هزینه­ ها غیر ضروری و تجملی هستند؟

قدم دوم برای موفقیت مالی در زندگی

حالا باید جریان­ های درآمدی خود را مستند سازی کنید. هر روز میزان ورودی و خروجی خود را ثبت کنید. در پایان هر ماه و سال جمع ­بندی نهایی خود را داشته باشید. به این ترتیب بعد از مدتی می ­توانید تشخیص دهید که هر حوزه از زندگی شما چه مقدار هزینه دارد و چه مقدار بودجه­ ای به خود اختصاص می­ دهد. به شما قول می­ دهم آمار نهایی مستنداتتان با چیزی که همواره در ذهن­ تان داشته­ اید بسیار متفاوت خواهد بود و شما را متعجب خواهد کرد.

قدم سوم برای موفقیت مالی در زندگی

بعد از ثبت دقیق هزینه ­ها پس از مدتی می­ توانید با برنامه­ ریزی صحیح جریان­ های درآمدی خود را معطوف به قسمت­ های سازنده ­تر کنید. به عنوان مثال من هزینه­ های ماهیانه و عمومی خودم را به این صورت دسته­ بندی کرده­ ام؛ هزینه­ های جاری زندگی، هزینه­ های جاری کاری، هزینه­ های توسعه کاری، هزینه­ های تفریح و گردش­گری، هزینه­ های آموزشی، بودجه­ ای برای سرمایه ­گذاری، بیمه، میزانی به عنوان صندوق نقدینگی اضطراری و مبلغی برای صدقه. شما نیز می­ توانید. معلوم است که کدام قسمت­ از این هزینه ­ها برای گذاران وضع موجود زندگی است و هزینه کردن در کدام قسمت­ ها می­ تواند موجب پیشرفت و توسعه شخصی، کاری و مالی من بشود.

حالا برای رند شدن مبلغ فرض کنید که درآمدی از یک پروژه مشاوره کوتاه مدت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان داشته ­اید. به این ترتیب همان ابتدا ۵٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان را در حساب جاری خود برای هزینه­ های واریز می ­کنید، ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان را سرمایه ­گذاری می­ کنید و علی آخر. دقت دارید که اختصاص بودجه برای هر کدام از این سرفصل­ ها در همان ابتدای کسب درآمد خواهد بود. به هیچ عنوان با هیچ پولی بی­ برنامه و احساسی برخورد نکنید.

قدم چهارم برای موفقیت مالی در زندگی

قانون پارکینسون را بشکنید. قانون پارکینسون مفهومی رایج در مدیریت است و نام آن از نام تاریخ­دان انگلیسی سیریل پارکینسون گرفته شده که در سال ۱۹۵۵ در مقاله‌ای طنزآمیز در مجله اکونومیست به این قانون اشاره کرده است. این قانون شامل سه اصل می­ باشد:

قدم پنجم برای موفقیت مالی در زندگی

مستقیماً سرمایه­ گذاری کنید. نکته بسیار مهمی که احتمالاً شما نیز متوجه شدید این است که من عامدانه هیچ نامی از پس­ انداز نبردم. دلیل آن هم این است که متأسفانه با وجود تورم بالا و کاهش پیوسته ارزش و قدرت پول، نگه داشتن نقدینگی ریالی به هر شکلی بیش از آنکه نافع باشد باعث ضرر است. بنابراین بلافاصله به هر میزانی که توانستید پول اضافه جمع کنید، در اولین فرصت آن را سرمایه ­گذاری کنید. به طور مثال مقدار مشخص سهام، ربع سکه یا حتی طلای مصرفی خریداری کنید. توصیه نمی ­کنم که بیش از میزان مورد نیاز جاری برای مدت زمانی کوتاه، سرمایه خود را به صورت نقدینگی و ریالی نگه دارید. در عوض می­ توانید آن­ها را در دارایی­ هایی با نقد شوندگی بالا، مانند ربع سکه، نگه­داری کنید تا بتوانید در هر زمان و سریع­ترین حالت آن­ها را به پول نقد تبدیل نمائید.

قدم ششم برای موفقیت مالی در زندگی

سبد سرمایه­ گذاری مخصوص به خود را تشکیل دهید و سپس به آن تنوع و عمق دهید

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 0 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 17 اسفند 1398ساعت 20:38 توسط خ | تعداد بازديد : 1 | |